Filozófia


Roplasto, a megfelelő partner


Kattints a kképre! Az elmélyült üzleti kapcsolatok és a közös partneri gondolatok viszik előre a piac szereplőit, így vállalatunkat is és ezzel együtt üzletfeleinket a fejlődés és a siker útján. Emiatt nem is csoda, hogy van olyan üzlettársunk, akivel immár 30 éve élvezhetjük egymás kölcsönös lojalitását.
Ők azon értékeinkre építettek, amelyekre ezáltal még büszkébbek vagyunk: a stabilitás, a megbízhatóság és a tapasztalat. Az ő előre tekintő és jövőkereső üzletpolitikájuk lett és mindig lesz a mi üzleti sikereink alapja is. Roplasto magában foglal mindent, amire Önnek is szüksége van ahhoz, hogy üzleti sikereket érjen el a jövőben. A parter, akiben megbízhat.

Vevőorientáció, mint tevékenységeink motorja


Számunkra a folyamatos és szoros kapcsolat a partnereink és köztünk jelenti a siker kulcsát. Számos ötlet és fejlesztési javaslat érkezik hozzánk termékprogramunk és szolgáltatásaink iránt azoktól az emberektől, akik ezek vevői és feldolgozói, tekintet nélkül arra, hogy vásárlásai mekkora részt képviselnek az egészhez viszonyítva. Ugyanis a mi üzletpolitikánk szerint egyaránt szívesen dolgozunk nagy gyártócégekkel úgy, mint kis családi vállalkozásokkal annak érdekében, hogy stabil kapcsolatokra épülő ügyfélkörünk egészséges mértékben fejlődjön.
A hosszú távon működő és sikeres együttműködés részünkről azon személyes tanácsadás és professzionális szolgáltatásainkon keresztül történik, amit mások képtelenek biztosítani. Mindez a leggyorsabb döntés mellett.